onsdag 30 november 2016

Flyttdags igen.


Vakna av att telefonen ringde vid 9.45. En vovve som behövde min hjälp omedelbart. Var bara att stiga ur sängen o få på sig lite kläder. 

Vid 11.30 hade vi ett möte inplanerat så ja skulle ju ändå upp,,,typ.

Gubben o ja drack kaffe o ja tror allt att vi båda var lite pirriga inför mötet.

För såhär är det, 
Den 1 Januari flyttar vi till Näsby gård i Ekeby. Vi har fått en lägenhet i ett tvåfamiljshus mitt ute på landen. O lite på sidan av självaste gården. Så perfekt.
Min största önskan när vi satte ut annonsen var just att ja skulle få bo kvar i framförallt i Kumla kommun o gärna i Ekeby församling. 
O precis så blev det.

Kontraktet är skrivet o redan nästa vecka skall vi få tillgång till huset för att få in lite saker o måla lite där vi inte vill ha 70-tals tapeterna kvar.Det finns nog inte många saker som är från denna sida av sekelskiftet. Men vad gör det. Vi kommer att få nya vitvaror o ljusare väggar. O det är planerat nya golv med. 


O mitt i detta skall även Prinsessan flytta. Hon har bytt bort sin trea mot en etta. O den flytten startar nog redan i helgen. 
Gläds verkligen åt hennes flytt med. Det kommer bli lite mer bara hennes lägenhet.

Detta med att flytta flera samtidigt är ju en vana för oss tydligen. Så har det vart de två flyttar vi haft senast. Men vi löser det med. 
Jul får vi fira någon annan gång helt enkelt.

Morgondagen, ja då skall ja packa för detta års sista tripp till husmusen. Dit lär vi inte ha tid att åka  förrns framåt februari igen.
Morgondagen består av ett besök med. Ett besök som består av stickor, virknål o garn.
Ni fattar ju att ja längtar. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Må solen skina på ER oxå

Må solen skina på ER oxå
Välkommen tillbaka